Opoziţia ar putea depune o moţiune de cenzură încă din prima zi a noii sesiuni parlamentare. State (ALDE): La ultima moţiune, cei din PNL s-au făcut de râs!

Opoziţia ar putea depune o moţiune de cenzură încă din prima zi a noii sesiuni parlamentare. State (ALDE): La ultima moţiune, cei din PNL s-au făcut de râs!

Opoziţia ar putea depune o moţiune de cenzură încă din prima zi a noii sesiuni parlamentare, a declarat la RFI senatoarea PNL Alina Gorghiu. Ea a susţinut că „tot acest nor negru din care o să pice multă grindină asupra statului de drept poate fi oprit doar dacă PSD nu mai guvernează”, scrie News.ro.

„Îmi asum şi propunerea să aşteptăm cu moţiunea de cenzură din prima zi când vine Parlamentul, când începe sesiunea fie extraordinară, fie ordinară, pentru că mă aştept la genul acesta de Ordonanţă în fiecare zi (...). Nu este o decizie luată politic în PNL, dar dacă această OUG sau acest cumul de Ordonanţe legat de tema pe care domnul Toader o tot menţionează, cu completurile de cinci judecători, legat de modificarea Codurilor (...), dacă aceste Ordonanţe care atacă statul de drept în esenţa sa vor fi date, nu văd altă soluţie decât creionarea unei moţiuni de cenzură (...). Toată această ofensivă, tot acest nor negru din care o să pice multă grindină asupra statului de drept din România poate fi oprit doar dacă PSD nu mai guvernează. Or PSD nu mai poate guverna decât în urma unei moţiuni de cenzură adoptate de către Parlamentul României”. a declarat Alina Gorghiu.

Afirmaţiile fostei preşedinte a PNL Călăraşi l-au făcut pe liderul ALDE Călăraşi, Laurenţiu State să reacţioneze şi să afirme pentru www.arenamedia.ro că liberalii n-au învăţat nimic iar la ultima moţiune partidul s-a făcut de râs “În privinţa anunţului făcut de PNL, vedem că aceştia nu au învăţat nimic din moţiunea de cenzură care a picat în urmă cu câteva săptămâni. La ultima moţiune, cei din PNL s-au făcut, pur şi simplu, de râs, nefiind capabili să strângă un număr de voturi egal cu numărul de semnături. Mai mult, strategia politică a PNL-ului este una haotică, dar şi iresponsabilă. Pentru cei din opoziţie nu contează că România a preluat preşedinţia Consiliului UE. Pentru ei contează mai mult jocurile politice.” a declarat State.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.