Călăraşi / ALDE va lua,azi, în discuţie excluderea unui consilier judeţean şi a doi consilieri locali

Călăraşi / ALDE va lua,azi, în discuţie excluderea unui consilier judeţean şi a doi consilieri locali

Olteniţa va găzdui în această seară începând cu ora 19.00 o şedinţă a Biroului Politic Judeţean a ALDE Călăraşi pe ordinea de zi figurând şi excluderea din partid a 3 aleşi locali. „În această seară avem un Birou Permanent Judeţean  în care vom lua decizii. Trei consilieri sunt propuşi pentru excludere. Vă daţi seama că statutar, trebuie să existe motive grave pentru excludere” a spus preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Laurenţiu State (foto stânga).

Pe listă se află şi Jenel Şerban, consilier judeţean ales în 2016 care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al filialei judeţene. „Mai sunt o domnişoară consilier de la Olteniţa şi o doamnă consilier de la Săruleşti” a mai precizat State.

„Domnişoara consilier” de la Olteniţa este Valentina Vasilarie, aflată în sfera de influenţă a fostului primar Costinel Milescu.

Validarea excluderii lui Vasilarie ar însemna că organizaţia locală ALDE Olteniţa se va rupe aproape definitiv de Milescu, omul care a stat în spatele partidului la localele din urmă cu 2 ani.

Liderii ALDE susţin că Milescu ar fi interesat de o revenire în politică ţintind o nouă candidatură pentru Primăria Olteniţei sub sigla USR.