Victor Ponta: Pro România nu vrea la guvernare

Victor Ponta: Pro România nu vrea la guvernare

Liderul Pro România a prezentat duminică seară la România TV care este poziția partidului său legată de intrarea la guvernare:

Noi nu vrem la guvernare cei de la Pro Romania. Nu am cerut niciun minister, nici 10, nici 17. Am mai avut ministere si cred ca o sa mai fie la un moment dat timpul. Ce am propus public e ca trebuie restructurat Guvernul, administratia publica, trebuie alt program de guvernare, au gaura de 11 miliarde de lei dupa gogosile lui Dragnea si Valcov si trei, un candidat unic daca vor ca stanga sa aiba o sansa. Asta am spus tot timpul, nu am cerut noi sa fim la guvernare.

Am vorbit cu cei de la PSD care ma suna ei ‘Ajuta-ne, ca suntem intr-o situatie’. Eu va ajut daca vreti sa va ajutati si voi. Daca ramaneti cu aceeasi baroni smecheri de pe vremea lui Dragna, care sa fure ceva, sa isi puna niste prieteni…

Restructurarea Guvernului nu inseamna ca pleaca Popescu de la PSD si vine Ionescu de la Pro Romania, ca nu am rezolvat nimic. Nu inseamna doar mai putine ministere si agentii, ci alte idei, sa reformezi Internele, educatia, sanatatea, fondurile europene. Am cerut alt program de guveranre cu idei realizabile.

Cei mai multi din PSD zic ca am dreptate, dar cativa din jurul lui Dancila care erau si in vremea lui Dragnea zic ‘Mai bine mai furam, mai aranjam ceva si cand ne ducem, ne ducem cu totul’

Întrebat dacă va intra la guvernare: ‘Nu, am vorbit ca daca voi reusiti sa obtineti restructurarea Guvernului, alt program de guvernare si un candidat unic, suntem dispusi sa discutam. Nu sa intram la guvernare, ci sa sprijinim

Întrebat de ce nu intra la guvernare: Pentru ca eu nu cred ca vor sa faca ceva bun. Daca vor sa faca ceva bun, guvernam, nicio problema, nu ne ferim de asa ceva.

Nu inseamna ca daca intram noi la guvernare s-au rezolvat probleme tarii. Daca se vine cu restructurare alt program de guvernare, noi suntem de la pro, nu suntem de la contra. Daca veniti cu ceva destept, cu care suntem de acord, suntem „PENTRU”!

Sursa www.proromania.ro