PRO România / R. Meseşeanu: După desemnarea prezidenţiabilului, vom putea organiza alegeri pentru constituirea structurilor locale!

PRO România / R. Meseşeanu: După desemnarea prezidenţiabilului, vom putea organiza alegeri pentru constituirea structurilor locale!

Liderul interimar al organizaţiei judeţene PRO România Călăraşi, Răzvan Meseşeanu a declarat pentru www.arenamedia.ro că în plan local partidul se află într-un proces de coagulare, anunţând că în cel mai scurt timp va fi finalizată amenajarea sediului iar din toamnă, după desemnarea prezidenţiabilului vor putea avea loc alegeri interne. „Suntem aproape cu finalizarea amenajării sediului filialei judeţene. Cred că o să fiu în grafic ca până la sfârşitul lunii august, cel mai târziu în prima decadă a lunii septembrie, aşa cum am promis membrilor şi simpatizanţilor noştri, să ne mutăm într-un sediu modern în care să ne putem desfăşura activităţile politice în condiţii optime. Sper ca la inaugurare să participe şi un coleg de-al nostru din conducerea centrală a partidului” a precizat Meseşeanu care a continuat „Concomitent cu amenajarea sediului ca orice partid care se respectă, n-am avut concediu, n-am avut vacanţă şi am luat judeţul la pas, în perspectiva alegerilor prezidenţiale, pentru întărirea organizaţiilor locale. Am luat cu prioritate cele care au obţinut la euriparlamentare un procent de peste 5% şi cu această ocazie mulţumesc încă o dată colegilor mei dar şi cetăţenilor din cele 27 de localităţi unde PRO România a obţinut mai mult de 5%, urmând ca până pe 31 august să reuşesc să le acopăr şi pe celelalte 28. Într-un cuvânt, imediat după aflarea rezultatului de la europarlamentare m-am deplasat, personal, în localităţile judeţului ca să vorbesc cu liderii noştri, e adevărat informali, pentru că încă nu s-au realizat alegeri dar după anunţarea prezidenţiabilului, aşa cum a spus şi preşedintele Victor Ponta, fostul premier, se va da undă verde ca în fiecare localitate, fiecare judeţ, să se constituie şi, oficial, structurile de conducere locală”.

Meseşeanu a mai susţinut că organizaţia locală PRO România Călăraşi şi-ar putea mări în mod sensibil efectivul, fiind „în tatonări cu o serie de persoane care au ocupat diverse funcţii în administraţia locală.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.