V. Voiculescu: Consider ceea ce a făcut Florin Cîţu o mizerie

V. Voiculescu: Consider ceea ce a făcut Florin Cîţu o mizerie

Premierul Florin Cîţu nu a discutat aproape niciodată cu Ministerul Sănătăţii şi s-a transformat "în primul epidemiolog al ţării", a declarat vineri fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, adăugând că s-a înşelat atunci când a crezut că "epoca epoleţilor a trecut".

"Am avut o investigaţie a unui Corp de control, culmea, a premierului României, România, ţară care şi-a asumat un anumit nivel de transparenţă. (...) Ne-am pomenit cu un Corp de control, care a aruncat în spaţiul public acuzaţii neîntâlnite de altfel în lumea civilizată. (...) Cred că am greşit în anumite aspecte şi cred că atunci când m-am aşteptat la o anumită decenţă în vremuri în care oameni mor în fiecare zi, în vremuri de pandemie, când m-am aşteptat la decenţă din partea multor politicieni sau din partea unei părţi a presei, cred că am greşit. Am crezut, de asemenea, ca premierul numit de o coaliţie în care s-au stabilit reguli clare nu va folosi forţa pe care i-am dat-o pentru raţiuni care ţin mai degrabă de cariera sa politică, aşa cum chiar dânsul s-a exprimat. (...) Am crezut, de asemenea, că am ieşit din epoca epoleţilor, a specialilor, a privilegiilor nemăsurate. M-am înşelat, cred mai avem ceva drum până acolo, dar sunt sigur şi suntem siguri că acesta este drumul", a afirmat Voiculescu, într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament.

Vlad Voiculescu a susţinut că demiterea sa din funcţie şi a Andreei Moldovan reprezintă "o mizerie" din partea premierului Florin Cîţu.

"Consider ceea ce a făcut Florin Cîţu o mizerie şi un lucru complet inadecvat, în special în plină pandemie, în special cu ministrul Sănătăţii, în special cu Andreea Moldovan, în special cu această echipă în această coaliţie. Consider nu doar inadecvat, ci şi neetic şi politic mizerabil", a precizat fostul ministru.

Sursa www.agerpres.ro

sursa foto www.inmoreni.ro