V. Nedelcu: Iată un comportament de tristă amintire

V. Nedelcu: Iată un comportament de tristă amintire

Consilierul judeţean PNL, Vasile Nedelcu l-a făcut praf pe colegul său, Emil Dumitru, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale care i-ar fi dat, joi, o mână de ajutor lui Valentin Barbu, candidatul PNL pentru preşedinţia CJ, sigilând împreună biroul preşedintelui Vasile Iliuţă.

“Culmea tupeului! Un funcționaraș de stat, numit și secretar de stat, cu numele de Emil Dumitru, a bântuit azi pe holurile Consiliului județean Călărași pentru a sigila biroul președintelui Consiliului județean. Iată un comportament de tristă amintire, practicat de un membru de partid, aflat vremelnic la putere și care se foloseste de funcția publică pentru a  intimida o autoritate legal aleasă printr-un abuz clar de putere.” a scris pe Facebook Nedelcu care a conchis “E un  semn de disperare a PNL,  care se pretează la orice fărădelege, având un singur scop: PUTEREA!”

Emil Dumitru cochetează încă de la începutul acestui an cu organizaţia PNL Călăraşi unde speră să obţină o poziţie eligibilă pe lista partidului pentru Camera Deputaţilor la parlamentarele din decembrie.

emildumitrusigiliu