Sâmbăta viitoare începe campania electorală pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai

Sâmbăta viitoare începe campania electorală pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai

Biroul Electoral Central a admis candidaturile a 13 formaţiuni politice şi a trei candidaţi independenţi. Cererile alegătorilor netransportabili din motive de boală sau invaliditate prin care se solicită deplasarea urnei speciale se depun cel mai târziu în preziua alegerilor.

Poliţia locală asigură în campanie integritatea panourilor şi a afişelor electorale amplasate legal în locurile special amenajate, potrivit unei decizii a BEC.

Campania electorală pe posturile de radio şi de televiziune, publice şi private, începe sâmbătă, ora 0,00, şi se încheie în ziua de 25 mai, ora 7,00, a decis Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.