PRO România / R. Meseşeanu: Nimeni n-a inventat legatul de glie pe vecie!

PRO România / R. Meseşeanu: Nimeni n-a inventat legatul de glie pe vecie!

Noul lider al PRO România Călăraşi, Răzvan Meseşeanu, a declarat recent în cadrul unei conferinţe de presă că misiunea sa este să convingă electoratul călărăşean că noua formaţiune din care face parte poate să fie o alternativă la partidele mari, gen PSD şi PNL. „Misiunea mea este să încercăm să ne aliniem la nişte valori PRO, să convingem că acest partid poate chiar să reprezzinte o alternativă, dincolo de faptul că vă mărturisesc că-mi este extrem de greu să gândesc în termenii aceştia dar o voi face pentru că nimeni, până la urma – urmei, nu a inventat legatul de glie, la un anumit partid, pe vecie. Şi atunci când au existat trădări dintr-o singură parte, e momentul să spui „Stop!”, aşa cum am făcut eu. Diferenţa dintre un partid sau altul o reprezintă oamenii pe care partidul va avea ştiinţa sau nu să-i pună în poziţii de decizie.” a spus Meseşeanu care a mai adăugat că e prematur să-şi exprime intenţia dacă va candida anul viitor pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Răzvan Meseşeanu a demiosionat din PSD, partid pe care l-a slujit preţ de 20 de ani imediat după Conferinţa judeţeană de alegeri unde a obţinut o funcţie de vicepreşedinte.

De la mijlocul săptămânii trecute, Meseşeanu a fost cooptat în echipa de conducere a filialei judeţene PRO România Călăraşi, ocupând funcţia de coordonator judeţean pe care o „împarte” cu Cosmin Dragomir.

Potrivit secretarul partidului, Constantin Iacov obiectivele lui Meseşeanu pentru perioada următoare „sunt obţinerea unui scor bun la europarlamentare şi conceperea unei echipe care să pregătească alegerile prezidenţiale din acest an precum şi cele locale şi parlamentare din 2020.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.