R. Meseșeanu: Suntem un județ care am fost și încă suntem conduși de aceiași oameni

R. Meseșeanu: Suntem un județ care am fost și încă suntem conduși de aceiași oameni

Coordonatorul județean al PRO România Călărași, Răzvan Meseșeanu susține că partidul pe care-l reprezintă a rămas singurul pe eșichieruil politic care face opoziție atunci când sunt afectate drepturile și libertățile cetățenești sau când “se fac legi cu dedicație”. În opinia sa, PRO România înseamnă PRO cetățeni și PRO dezvoltare a județului, condus în continuare de aceeași politicieni. “PRO ROMÂNIA, prin “PROmisiunea ieșirii din criză”, reprezintă construcția care are ideile și resursele punerii în practică după alegeri a acestui obiectiv al tuturor românilor. În momentul de față suntem singurii care facem opoziție serioasă atunci când drepturile cetățenești ne sunt încălcate, când sectoare întregi de activitate sunt închise și distruse, când se fac legi cu dedicație sau când autoritățile județene și centrale fac contracte cu dedicație din banii și taxele noastre.
În toată țara, PRO România va reprezenta o singură echipă, PRO cetățeni și PRO dezvoltarea județului. Suntem un județ care am fost și încă suntem conduși de aceiași oameni... iar vocea și nevoile noastre nu au fost și nu sunt ascultate.” a declarat pentru www.arenamedia.ro, Meseșeanu care a conchis “ÎMPREUNĂ vom deveni o FORȚĂ. De mult prea multe ori a trebuit să alegem contra cuiva sau a ceva. Este momentul să luăm decizia corectă și să alegem PRO!”

PRO România Călărași va deschide listele la parlamentarele din decembrie cu Răzvan Meseșeanu, la Senat, respectiv Adrian Marius Dobre, la Camera Deputaților.