Ad. Dobre: Eu cred că PRO România va face o figură frumoasă la Călărași

Ad. Dobre: Eu cred că PRO România va face o figură frumoasă la Călărași

Adrian Dobre (foto centru) este prima propunere a PRO România Călărași pentru Camera Deputaților la parlamentarele din 6 decembrie. Fost secretar de stat în Ministerul Muncii și în Ministerul Mediului de Afaceri, cu experiență de 15 ani în antreprenoriat, Dobre s-a referit în cadrul unei conferințe de presă, susținută joi la Călărași la șansele de a intra în Parlament, în contextul în care cele două mari partide, PSD și PNL, speră să pună mâna pe toate cele 6 mandate (două de senator și 4 de deputați) “repartizate” județului nostru. “Eu cred că fiecare dintre noi avem șansa noastră. Și PRO România are șansa lui și cred că o va juca foarte bine. Atât șansa mea cât și șansa colegului meu de la Senat dar și șansele celorlalți colegi, le vom pune în valoare cât vom putea de mult. Nu eu decid care va fi rezultatul alegerilor, ci electoratul” a spus Dobre care a continuat “Nu-mi doresc să fim nici aroganți, nici infatuați, să spunem că suntem foarte tari și foarte mari, ci mergem în fața electoratului cu o anumită modestie și cu bun simț și lăsăm pe el să decidă. Eu cred că PRO România va face o figură frumoasă la Călărași.”

Cadru didactic în cadrul ASE, la Facultatea de Relații Economice Internaționale, Adrian Marius Dobre (44 de ani) este coordonator al Departamenului de politici de dezvoltare economică și socială PRO România.

“PRO România Călărași este o organizație care a făcut o figură foarte bună. S-a muncit foarte mult și cu rezultate foarte bune pentru începutul de drum, mai ales la locale unde oamenii sunt tineri și n-au avut notorietatea în spate. O figură foarte bună din perspectiva mea este ca PRO România să-și consolideze poziția de nr. 3 ca forță politică în județ și în România”

Adrian Dobre