PRO România / C. Iacov: Decizia de a merge cu Mircea Diaconu începe să dea roade!

PRO România / C. Iacov: Decizia de a merge cu Mircea Diaconu începe să dea roade!

Prezent joi la Călăraşi cu prilejul inaugurării noului sediul al organizaţiei judeţene PRO România Călăraşi, secretarul executiv, Constantin Iacov (foto centru), a declarat că desemnarea lui Mircea Diaconu ca prezidenţiabil susţinut de PRO România şi ALDE în cadrul „Alianţei Un Om” se dovedeşte pe zi ce trece de bun augur subliniind că staffurile celor două partide au acţionat cu înţelepciune lăsând orgoliile personale şi politice deoparte. ”Am unit două partide, ambele având câte un candidat, noi chiar 2 sau 3 care ar fi pututu face faţă unei astfel de competiţii şi aici mă refer la dl Tudose, dna Creţu şi chiar la dl Ponta, dacă s-ar fi hotărât, şi am reuşit să lăsăm propriile orgolii, să-i convingem pe cei de la ALDE să iasă de la guvernare, ceea ce în ziua de azi e un lucru tot mai rar şi culmea!, să suţină un candidat care nu le aparţine. De 3 ani, dl Tăriceanu ne tot spunea că va candida însă...Din sondajele făcute astăzi, se vede că decizia pe care PRO România a avut-o de a nu-şi asuma un candidat propriu, a fost bună optând pentru alegerea dlui Diaconu ca şi candidat al Alianţei Un Om. Am reuşit să fim astăzi, în unele sondaje peste Viorica Dăncilă care are la dispoziţie un întreg aparat de partid şi guvernamental” a spus Iacov care a continuat „Noi cu Mircea Diaconu mergem în teritoriu cu un ARO al dumnealui. E acelaşi om pe care îl ştie toată lumea de la televizor. Un om care nu poate fi acuzat că a furat, că e corupt, că are afaceri cu statul. Până la urmă, decizia de a merge cu Mircea Diaconu începe să dea roade. Acum va conta foarte mult ca noi şi cei de la ALDE dar şi alte forţe din spectrul politic şi nu numai să reuşim să înţelegem că România are nevoie de un nou model de preşedinte.”

Iacov l-a „descris” şi pe Mircea Diaconu, subliniind totuşi că dacă partide de stânga şi-ar fi dat mâna susţinând candidatura acestuia, şansele de reuşită ar fi fost infinit mai mari. „L-aţi auzit pe Mircea Diaconu spunând: Eu nu vreau să stau la Cotroceni. Pentru toţi cei care avem o vârstă, Cotroceniul reprezintă altceva. Preşedintele trebuie să fie un mediator. În perioada asta am discutat foarte mult cu domnul Diaconu. Aşi văzut probabil şi filmuleţele pe care le pune pe internet şi care cuprind ideile sale despre cum vede România. Din punctul meu de vedere, şi aici sunt subiectiv pentru că-mi place ideea de Mircea Diaconu – candidat şi sper şi preşedinte al României, e un om care are bun simţ, e de bună credinţă. El nu se pune pe el în primul rând. Nu vrea să meargă la TV, unde partidul ar cheltui. Vrea să fie perceput aşa cum e. Nu vrea nimic aranjat şi totuşi, e actor la bază. Nu vrea nimic regizat. Tot ce face, face în curtea dânsului. Sunt lucruri naturale. În întâlnirile de până acum cu oamenii în teritoriu, nu ne-a spus nimeni „Dom’le, lasă-mă cu ăsta!”, ceea ce e foarte important pentru noi. Dacă vor înţelege şi cei de la PSD că ar trebui să ni se alăture acestui proiect şi să renunţe la bufonul sau bufonii din conducerea partidului, atunci partidele de stânga ar avea un candidat care intră în turul 2, bătându-l pe Barna, constituind o alternativă. Dar cât timp ei spun că fac remaniere, mâine fac restructurare, poimâine nici aia (...) e de fapt un circ ieftin ce fac ei” a conchis secretarul executiv al PRO România, Constantin Iacov, cel care răspunde de la Centru de organizaţia de la Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.