PMP Călăraşi / Deputatul Sefer, întrebare adresată ministrului Educaţiei Naţionale

sefer cu ochelariDeputul PMP, George Sefer, este unul dintre cei mai activi parlamentari călărăşeni. Recent, Sefer s-a adresat ministrului Educaţiei Naţionale, Pavel Năstase obiectul întrebării fiind legat de situaţia înscrierilor în învăţământul preşcolar pentru anul 2017 – 2018 în judeţul Călăraşi

Iată textul integral al solicitării:

„Stimate domnule ministru,

Învățământul preșcolar constituie atât un element esențial pentru formarea educațională și umană a copiilor noștri cât și un sprijin real pentru părinți în vederea reîntregirii depline a acestora în activitatea profesională.

Având în vedere derularea procedurilor de înscriere/reînscriere a copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani în învățământul preșcolar, vă rog să îmi comunicați dacă la nivelul județului Călărași există deficit de locuri în învățământul preșcolar, precum și măsurile luate pentru asigurarea înscrierii tuturor copiilor în învățământul preșcolar.

De asemenea vă rog să îmi transmiteți localitățile (sate) din județul Călărași în care nu există unități de învățământ preșcolar.  

Vă asigur de toată consideraţia mea.

Deputat

Cristian George SEFER”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.