Olteniţa / Dumitru Pană, oficial în PMP

Olteniţa / Dumitru Pană, oficial în PMP

Astăzi la Olteniţa s-a oficializat trecerea fostului lider al organizaţiei locale PNL, Dumitru Pană, consilier local în funcţie, în Partidul Mişcarea Populară, prezidat la nivel judeţean de Simona Vlădică. Pană n-a venit cu mâna goală ci cu alţi 3 colegi din PNL. E vorba de consilierul judeţean, Niculae Enciu, fost subprefect şi prefect al judeţului (2008-2011), Mihai Filimon, în prezent ales judeţean şi Alexandru Găman, fost lider al TNL Olteniţa.

Pană a optat pentru PMP după ce s-a trezit în partid, la începutul lunii martie, cu Costinel Milescu, adus de senatorul Filipescu să candideze pentru Primăria Olteniţa chiar în locul său.

“Bun venit in echipa PMP Calarasi a noilor nostri colegi de la Oltenita! Astazi s-au alaturat Partidului Miscarea Populara (PMP), fostul presedinte al organizatiei Municipale PNL Oltenita domnul Dumitru Pana (consilier local) cu echipa sa, printre care domnul Niculae Enciu - fost prefect si consilier judetean in functie, domnul Mihai Filimon - consilier judetean in functie, precum si liderul tinerilor de la PNL Oltenita, domnul Alexandru Gaman care de astazi se va ocupa de coordonarea echipei de tineret a Partidului Miscarea Populara (PMP) Oltenita. Mult succes noilor colegi!” a scris Simona Vlădică pe pagina personală de Facebook. 

pmpoltenita2