E. Tomac, alături de echipa PMP Călăraşi!

E. Tomac, alături de echipa PMP Călăraşi!

Liderul Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac s-a aflat sâmbătă într-un periplu electoral în judeţul Călăraşi. Tomac s-a aflat la Călăraşi şi Olteniţa pentru a susţine candidaţii propuşi de PMP la localele din 27 septembrie. “Fiecare zi este importantă în campanie, iar astăzi am ales să fiu alături de echipa PMP Călărași. De la primă oră sunt în municipiul Oltenița, un oraș sufocat de roșu, de o adminsitrație care trăiește doar din minciună.

Candidatul nostru la primăria Oltenița, domnul Dumitru Pană este cel mai pregătit, de altfel singurul capabil să ofere o nouă perspectivă municipiului.

La Călărași am avut o întâlnire extraordinară, unde gazda noastră, domnul Liviu Coman, candidatul PMP pentru funcția de Primar al Municipiului Călărași, și-a prezentat prioritățile. El poate construi un viitor prosper pe care superbul oraș dunărean îl merită.

O felicit pe doamna Simona Vlădica, candidatul PMP la președinția Consiliului Județean Călărași pentru că a reușit să construiască o echipă de 10+! Le urez mult succes tuturor candidaților noștri!” a scris Eugen Tomac pe pagina personală de Facebook.

pmpcalarasi2

Candidata PMP pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Călăraşi, Simona Vlădica, preşedinta organizaţiei judeţene, a salutat prezenţa lui Eugen Tomac la Călăraşi. “Astăzi, Președintele PMP, domnul Eugen Tomac, a fost prezent alături de organizația județeană a PMP Călărași. Domnul Președinte Tomac a încurajat și apreciat candidatul la Primăria Călărași, precum și pe candidații la primăriile din zona Călărașului! Prezența domniei sale ne dă forța de a continua bătălia pentru județul Călărași! Mulțumim pentru susținere domnului Președinte! Să ieșim la vot și să votăm PMP!” a fost mesajul transmis pe Facebook de Simona Vlădica.

pmpoltenita

Comandat: Partidul Mişcarea Populară – Filiala Judeţeană Călăraşi

Executat: SC Total Media SRL

CUI: 21200020