MIPE anunță prelungirea apelului de proiecte pentru sprijinirea investițiilor în capacități de producere energie din surse regenerabile pentru consum propriu la nivelul autorităților publice locale

MIPE anunță prelungirea apelului de proiecte pentru sprijinirea investițiilor în capacități de producere energie din surse regenerabile pentru consum propriu la nivelul autorităților publice locale

A fost prelungit apelul de proiecte pentru sprijinirea investițiilor în capacități de producere energie din surse regenerabile pentru consum propriu la nivelul autorităților publice locale - 250 milioane euro.

Pentru ca structura și calitatea proiectelor să nu fie influențată de zilele naționale libere, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare, a decis prelungirea apelului de proiecte pentru sprijinirea investițiilor în capacități de producere energie din surse regenerabile pentru consum propriu la nivelul autorităților publice locale până la data de 15.12.2022, ora 17.00.

Amintim faptul că prin realizarea investițiilor în cadrul apelului este sprijinită promovarea producerii de energie din surse regenerabile la nivelul AP-urilor prin finanțarea următoarelor tipuri de proiecte:

- Realizarea capacităților de producere energie electrică și termică în cogenerare din SRE cu excepția biomasei pentru consum propriu.

- Realizarea capacităților de producere energie electrică și termică din SRE cu excepția biomasei pentru consum propriu.

Alocare: 250 milioane euro

Ghidul solicitantului actualizat: POIM: A fost actualizat Ghidul Solicitantului - condiții specifice de accesare a fondurilor pentru sprijinirea investiţiilor destinate promovării producției de energie din surse regenerabile pentru consumul propriu la nivelul autorităților publice locale (fonduri-ue.ro).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.