Makita EU, interesată de dezvoltarea învățământului dual călărășean

Makita EU, interesată de dezvoltarea învățământului dual călărășean

Primarul, Marius Dulce şi conducerea Direcţiei Programe şi Dezvoltare Locală au avut astăzi, la sediul Primăriei, o întâlnire de lucru cu directorul executiv al Makita EU, Gabriel Cătălin Anghel. Discuţiile au vizat identificarea posibilităţilor de implicare a corporaţiei japoneze în dezvoltarea învăţământului dual local, din perspectiva pregătirii forţei de muncă necesară în unităţile de producţie ale acesteia precum şi în organizarea unor târguri de job-uri pentru recrutarea candidaţilor eligibili.

„Este un prim pas în direcţia dezvoltării unei colaborări trainice şi benefice atât din perspectiva dezvoltării economice cât și a îmbunătățirii mediului educațional și social. Suntem onoraţi de interesul manifestat de grupul Makita în susţinerea învăţământului dual în municipiul Călăraşi şi îi asigurăm pe viitorii noştri parteneri de tot sprijinul. Uşa Primăriei rămâne deschisă, în continuare, pentru toate companiile locale şi naţionale care doresc să investească în infrastructura economică şi socială a Călăraşiului.”, a declarat primarul, Marius Dulce.

Fondată în 1915 ca o companie producătoare și vânzătoare de motoare electrice, corporația japoneză Makita a devenit lider mondial în producția și furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini.

Prin cele trei mărci promovate (Makita, Dolmar și Maktec), holdingul este prezent pe cinci continente și asigură producția destinată pieței globale.

Producția se realizează în fabricile situate în Japonia, China, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, România, Brazilia și Germania, utilizându-se cele mai avansate modele de tehnologii și de control al calității.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.