Programul TEZAUR continuă și în luna martie

Programul TEZAUR continuă și în luna martie

Călărășenii pot subscrie şi în luna martie pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu maturități de 1, 3 și 5 ani, începând cu data de 1 martie 2021. Aceste emisiuni reprezintă o alternativă de economisire avantajoasă, având în vedere că veniturile provenind din dobânzi sunt neimpozabile, iar perioada de subscriere se va încheia pe data de 29 martie 2021.

Rata dobânzii este de 2,85% - 1 an, 3,10% - 3 ani, 3,25% - 5 ani, fără plafon individual de subscriere.

Titlurile de stat pot fi cumpărate atât de la unităţile Trezoreriei Statului cât şi de la unitățile C.N. Poșta Română .

Sunt eligibile persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii.

Titlurile de stat sunt în formă dematerializată şi au valoare nominală de 1 leu. Dobânda este plătită la termenele prevăzute în prospectul de emisiune. De asemenea, titlurile de stat emise în cadrul Programului Tezaur sunt transferabile și se pot răscumpăra în avans.

În cazul decesului, dreptul de proprietate asupra titlurilor de stat se transferă moștenitorilor, care prezintă documentele legale ce atestă calitatea de moştenitori .

Baza legală: OMFP 230/24.02.2021.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.