„Profesor de nota 10”, eveniment organizat, cu sprijinul Consiliului Județean, joi 10 iunie, ora 12.30

„Profesor de nota 10”, eveniment organizat, cu sprijinul Consiliului Județean, joi 10 iunie, ora 12.30

Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași vă invită joi, 10 iunie 2021, începând cu ora 12.30, în Sala Perspective a BJCL, să participați evenimentul cultural ”Profesor de nota 10” , organizat cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, la inițiativa Asociației Open for Business.

În cadrul evenimentului vor fi premiate performanța și excelența în educație, prin recunoașterea meritelor a 10 profesori din județul Călărași, profesori implicați în modelarea viitoarelor generații de-a lungul timpului, în cadrul școlilor pe care le reprezintă și în colaborările cu Biblioteca Județeană Călărași.

În semn de omagiu adus ”profesorului care inspiră - erou și model de conduită”, autoarea Valentina Mihaela Ghinea va lectura povestea moralizatoare ”Făt-Frumos din Lăptișor de matcă”, prilej de reflecție și mini-dezbatere cu publicul tânăr.

Pentru că este un eveniment dedicat cadrelor didactice dar și copiilor aflați în prag de vacanță, autoarea Valentina Mihaela Ghinea își va lansa volumul ”Jurnal de vacanță”, apărut la Editura Eikon, 2021. Acesta va fi un moment dedicat copilăriei, inocenței bucuriei, destinat nu numai celor mici, ci tuturor acelora care îndrăznesc să ia o pauză de la viața de adult.

Vor fi prezente Editura Eikon și Editura Cutiuța cu povești, punând la dispoziție ultimele apariții din portofoliu lor.