MDJ | Invitație la vernisajul expoziției Saloanele Bărăganului

MDJ | Invitație la vernisajul expoziției Saloanele Bărăganului

Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, vă invită la vernisajul expoziției „Saloanele Bărăganului“

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 9 octombrie 2021, ora 13.00, la sediul muzeului din strada Progresului, nr. 4.

„Saloanele Bărăganului“ vin cu o diversitate expresivă, expozanții punând accent mai mult pe simboluri, decât pe o reevaluare figurativă a realității. Deschisă pentru artiști cu un portofoliu bogat, dar și pentru mai tinerii aspiranți la gloria artistică, manifestarea coagulează în jurul ei plasticieni din mai multe orașe și filiale ale Uniunii Artiștilor Plastici din România. Lucrările de pe simeze sunt creații recente, tehnicile și abordarea estetică fiind variate, în funcție de particularitățile de viziune ale fiecăruia. Dacă la ediția de început a „Saloanelor Bărăganului“ majoritatea participanților erau plasticieni locali, în acest moment, numărul expozanților din țară îl depășesc pe cel al călărășenilor.

Ana Amelia Dincă

saloanelebaraganului

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.