CJCC | Invitație la film: Noaptea judecăţii eterne - 2D

CJCC | Invitație la film: Noaptea judecăţii eterne - 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Noaptea judecăţii eterne – 2D, după cum urmează:

08 - 14.10.2021, orele: 17:00 și 20:00

Noaptea judecății eterne - 2D

Luni filmul nu va fi programat

Regia: Everardo Gout

Cu: Josh Lucas, Ana de la Reguera, Cassidy Freeman, Will Patton

Gen film: Acţiune, Horror, Thriller

Durata: 103 minute

Clasificare: N15

Premiera în România: 13.08.2021

Noaptea judecății anuale o ia pe un alt drum când membrii unei mișcări underground, care consideră că o singură noapte pe an de anarhie și crime nu e de ajuns, decid să ia cu asalt America printr-o campanie de masacre care să semene haosul fără vreun moment de întrerupere. Așadar, nimeni nu mai e în siguranță, de această dată.

https://www.youtube.com/watch?v=YKWw9phsNao

 

PROGRAM CASIERIE

MARȚI – JOI: 16.00 - 21.00

VINERI: 12.30 – 21.00

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: 9.00 – 21.00

LUNI, CINEMATOGRAFUL ESTE ÎNCHIS.

noaptea judecatii eterne

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.