CJCC | Invitație la film: Superpietonii Zurli – 2D (variantă dublată)

CJCC | Invitație la film: Superpietonii Zurli – 2D (variantă dublată)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Superpietonii Zurli – 2D (variantă dublată), după cum urmează:

09.02.2024, ora: 12.30

10 - 11.02.2024, orele: 10.00 și 12.30

Superpietonii Zurli 2D (variantă dublată)

Regia: Cătălin Dascălu, Mirela Retegan

Cu: Mirela Retegan, Vero Căliman, Răzvan Marina, Ionuț Varodi, Eduard Zănoagă

Gen film: Familie

Durata: 83 minute

Clasificare: AG

Premiera în România: 19.01.2024

Gașca pornește în căutarea prietenului lor, Tony, aventurându-se într-o serie de peripeții și acțiuni amuzante care le testează limitele și îi fac să se autodepășească, obținând titlul de superpietoni. Va reuși gașca colorată și plină de viață să dejoace planurile vrăjitoarei Tura Vura? Va reuși zebra Tony să se reunească cu prietenii ei și să restaureze ordinea? Vom afla urmărind acest film educațional, amuzant și plin de aventură pentru copii și părinți deopotrivă.

https://www.youtube.com/watch?v=QDO56JPZivc

superpietoniizurli

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.