CJCC | Invitație la film: Kung Fu Panda 4 - 3D (variantă dublată)

CJCC | Invitație la film: Kung Fu Panda 4 - 3D (variantă dublată)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Kung Fu Panda 4 - 3D (variantă dublată), după cum urmează:

12.04.2024, ora: 12.30

13 - 14.04.2024, orele: 10.00 și 12.30

Kung Fu Panda 4 - 3D (variantă dublată)

Regia: Mike MitchellStephanie Stine

Cu: Jack BlackJackie ChanDustin HoffmanBryan Cranston, Awkwafina, Viola Davis

Gen film: Animaţie, Familie, Acțiune, Aventuri, Comedie, Familie

Durata: 1h 31 m

Rating: AG

Premiera în România: 15.03.2024

După aventuri în care sfidează moartea învingând răufăcători de talie mondială, cu curajul său inegalabil și abilitățile sale nebănuite în artele marțiale, Po este chemat de destin să... se odihnească odată. Mai exact, el este chemat să devină liderul spiritual din Valea Păcii. Acest lucru ridică câteva probleme evidente. În primul rând, Po știe la fel de multe despre conducerea spirituală ca și despre dieta paleo și, în al doilea rând, trebuie să găsească și să antreneze rapid un nou Războinic Dragon înainte de a-și putea asuma noua sa poziție înaltă.

https://www.youtube.com/watch?v=YUzx13vNxZ8

kungfupandafilm

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.