CJCC | Invitație la film: Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat – 2D

CJCC | Invitație la film: Vânătorii  de fantome: Imperiul înghețat – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat – 2D, după cum urmează:

12 - 14.04.2024, ora: 17.00

16 - 18.04.2024, ora: 17.00

Luni filmul nu va rula.

Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat 2D

Regia: Gil Kenan

Cu: Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Bill Murray, Dan Aykroyd, Annie Potts

Gen film: Aventuri, Comedie, Fantastic, SF

Durata: 2h 05m

Rating: Ap 12

Premiera în România: 12.04.2024

Când descoperirea unui artefact străvechi dezlănțuie o forță malefică, Vânătorii de fantome, noi și vechi, trebuie să-și unească forțele pentru a-și proteja casa și a salva lumea de o nouă eră glaciară.

https://www.youtube.com/watch?v=GBhzvUE3R-I

vanatoriidefantomefilm

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.