CJCC | Invitație la film: Dama de cupă – 2D

CJCC | Invitație la film: Dama de cupă – 2D

Centrul Județean de Creație și Cultură Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. În perioada 26 februarie – 4 martie, ora 20.00 puteți viziona Dama de cupă – 2D

Program vizionare

26 februarie – 04 martie 2021

Ora: 20:00

Luni, filmul nu va fi proiectat

Dama de cupă – 2D

Regia: May el-Toukhy

Cu: Trine Dyrholm, Gustav Lindh, Magnus Krepper

Gen film: Dramă

Durata: 127 minute

Rating: IM 18

Anne are un cabinet de avocatură de succes și cu o abordare lipsită de compromisuri, câștigă multe cazuri cu victime, copii sau adolescenți. Viața fericită alături de soțul Peter și fiicele lor gemene are parte de o provocare când Gustav, fiul rebel al lui Peter dintr-o căsătorie anterioară, se mută în casa lor. Dacă Peter are dificultăți în a se apropia de fiul înstrăinat, nu la fel stau lucrurile cu Anne, care e obișnuită cu minorii dificili și găsește repede un mijloc de comunicare cu Gustav. Relația lor evoluează și când Anne îl seduce pe băiat, își pune în pericol cariera și familia. Curând, Anne se va trezi atrasă de o decizie cu consecințe inimaginabile.

Purtarea maștii este obligatorie în incinta cinematografului, iar sala se va ocupa la o capacitate de maxim 50% când rata de incidență Covid-19 pe municipiu este sub 1,5 la mia de locuitori, și pâna la 30% când rata de incidență Covid-19 pe municipiu este între 1,5 și 3 la mia de locuitori.

Vă așteptăm la film!

PROGRAM CASIERIE

MARȚI – JOI: 16.00 - 21.00

VINERI: 12.30 - 21.00

SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ: 09.00 - 21.00

filmulDAMADECUPA