CJCC | Invitație la film: Căutătorul de vânt (2D)

 CJCC | Invitație la film: Căutătorul de vânt (2D)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Căutătorul de vânt (2D), după cum urmează:        

22 - 24.07.2022, orele: 17.00 și 20.00;

26 - 28.07.2022, ora: 18.00

Luni, filmul nu va fi proiectat

Căutătorul de vânt (2D)

Regia: Mihai Sofronea

Cu: Dan BordeianuOlimpia MelinteAdrian Titieni

Gen film: Dramă

Durata: 95 minute

Rating: AP12

Premiera în România: 11.03.2022

Când Radu află că mai are doar câteva luni de trăit, fuge până ajunge într-un sat izolat, la Nea Pavel, unde se refugiază în căsuța sa mică din vârful dealului. Timpul trece și Radu începe să trăiască o nouă viață, uitând de așteptarea morții și bucurându-se de simplitatea clipei. El cutreieră împrejurimile împreună cu bătrânul, "căutând vânt". Dar când își dă seama că s-a îndrăgostit de o femeie din sat, își amintește de sfârșitul său iminent. Unde îl va purta vântul mai departe?

https://www.youtube.com/watch?v=WD1QvMCGfRg

cautatoruldevant

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.