CJCC | Invitație la film: Cartea morților: Posesie demonică - 2D

CJCC | Invitație la film: Cartea morților: Posesie demonică - 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Cartea morților: Posesie demonică - 2D, după cum urmează:

28.04 - 04.05.2023, ora: 20.00

Luni filmul nu va fi programat

Cartea morților: Posesie demonică – 2D

Regia: Lee Cronin

Cu: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgana Davies, Nell Fisher, Jayden Daniels

Gen film: Fantastic, Horror, Thriller

Durată: 97 minute 

Premiera în România: 21.04.2023

Filmul spune povestea întortocheată a două surori înstrăinate, interpretate de Sutherland și Sullivan, a căror reuniune este întreruptă de apariția demonilor ce posedează oameni, împingându-i într-o bătălie primordială pentru supraviețuire, în timp ce se confruntă cu cea mai de coșmar variantă posibilă a unei familii.

https://www.youtube.com/watch?v=LO6wwYyGKjk

aventuripanalalunasiinapoi 2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.