Cătălina Tudorache, mențiune la "Festivalul Tinereții” - Amara 2022

Cătălina Tudorache, mențiune la "Festivalul Tinereții” - Amara 2022

Cea de-a 54-a ediţie a "Festivalul Tineretii” Amara 2022 a avut loc în perioada 13-14 august 2022. În urma preselecţiei care a avut loc în data de 17 iunie 2022 s-au calificat pentru faza finală 12 concurenţi.

A fost o competiție strânsă a tinerilor cu vârste între 16 și 25 ani, concurenți ce au urcat pe scena de la Amara acompaniați live de orchestra condusă de compozitorul lonel Tudor.

Cătălina Tudorache, membră a Grupului ”Flores Campi” al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași a participat cu piesele – ”Spune-mi!”, de Cornel Fugaru și ”Dor de viață!, de Aura Urziceanu și a obținut mențiune.

”A fost, este și va rămâne o experiență deosebită! Le sunt recunoscătoare organizatorilor, juriului și orchestrei pentru șansa acordată de a participa la acest concurs minunat! Le mulțumesc tuturor pentru răbdare și susținere , în special părinților mei!” a declarat Cătălina Tudorache

Din juriul festivalului au făcut parte Horia Moculescu – președintele juriului, Cristian Obrejan, Andreea Andrei, Adrian Daminescu, Mihaela Teodorescu

Ediția cu numărul 54 s-a desfășurat în Grădina de Vară Amara, proaspăt renovată și modernizată impecabil, după ultimele standarde.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.