Primăria Călăraşi | ANUNȚ DE MEDIU

Primăria Călăraşi | ANUNȚ DE MEDIU

Beneficiarul, UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ CĂLĂRAŞI cu sediul în mun. Călăraşi, str. Bucuresti, nr. 140A, anunță decizia privind etapa de încadrare a planului / programului „STRATEGIA INTEGRATA DE DEZVOLTARE URBANA 2021-2027 Municipiul Calarasi si Zona Urbana Functionala Calarasi” amplasat in jud. Calarasi, mun. Calarasi.

Documentația se supune procedurii de adoptare:

- fără aviz de mediu conform prevederilor Hotararii Guvernului nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri şi programe, cu modificările şi completările ulterioare;

- fără evaluare adecvata conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice, cu modificările şi completările ulterioare.

Informații privind potentialul impact asupra mediului al planului / programului propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Călărași, șos Chiciului, nr. 2, de luni până vineri, orele 10 – 14.

Observațiile publicului se primesc zilnic, sub semnătură și cu date de identificare, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Călărași, timp de 10 zile calendaristice de la data publicării.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.