DRPCÎV / Serviciu de plată online pentru permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și autorizația de circulație provIzorie

DRPCÎV / Serviciu de plată online pentru permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și autorizația de circulație provIzorie

Servicii de plată electronice prin intermediul site-ului www.drpciv.ro, mai sigure şi mai facile în beneficiul cetăţenilor, solicitanţi ai serviciilor publice regim premise şi înmatriculări.

Începând cu luna decembrie, în continuarea eforturilor de digitalizare, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor lansează un nou serviciu online prin intermediul site-ului propriu, pentru facilitarea plăţilor reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare şi autorizaţiei de circulaţie provizorie.

Plata se poate efectua accesând site-ul www.drpciv.ro, servicii online - plăţi sau la finalizarea programării online la ghişeu, utilizând cardul bancar.

Foarte important - pentru tranzacţiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghiseul.ro - dovada plăţii nu este necesară!

Avantajele serviciului de plăţi online:

- Disponibilitate 24/24 - sistemul de plata funcţionează permanent, plata poate fi efectuata la orice ora şi în orice zi.

- Procesare şi validare rapidă - verificare automata, nu este necesară prezentarea dovezii la plată la ghiseu

- Eliminarea timpului si deplasărilor către bancă sau alte locaţii de plată.

- Eliminarea comisioanelor la tranzacţii.

Datele dumneavoastră de plată online nu vor fi accesibile şi nu vor fi stocate de DRPCIV.