Bibliovacanța | Scrieri pentru copii, de la bunica

Bibliovacanța | Scrieri pentru copii, de la bunica

S-a încheiat cu succes încă o săptămână de activități cultural-educative și recreative pentru copii și adolescenți în cadrul proiectului BIBLIOVACANȚA.

Noua serie de adolescenți (14-18 ani) a avut parte de un Club de lectură animat, o zi de Informare și cunoaștere ” Consumul de droguri și etnobotanice” - împreună cu specialistul Agenției Naționale Antidrog Dan Prică, tinerii au avut o dezbatere pe tema influenței anturajului în alegerea sistemului de valori și acțiuni, ziua de miercuri a fost dedicată dezvoltării inteligenței emoționale, împreună cu Georgiana Panait, specialist CJRAE, joi am cusut semne de carte la Clubul de Hand-made și creativitate, iar ziua de vineri a fost dedicată formării și cunoașterii folosind resurse informatice de ultimă generație deținute de laboratorul inteligent al bibliotecii ”Smart Lab”.

Și seria de preșcolarii a avut parte de o săptămână plină la bibliotecă: am început săptămâna cu povești din lumea dinozaurilor, marți, Roxana Dumitroiu, specialist CPECA a desfășurat cu micuții activitatea ”Alimentație sănătoasă pentru o viață frumoasă!”, miercuri- Dezvoltare prin joc, cu Alina Constantin și Lăcrimioara Leaută de la CJRAE, joi la Clubul micilor artiști, copii au avut o întâlnire distractivă cu Valentina Mereuță de la Palatul Copiilor, iar vineri, la Clubul de film am vizionat împreună Bunul dinozaur, adaptare după Suzanne Francis.

Vacanța BIBLIO continuă cu noi grupe de copii: urmează o nouă grupă de școlari și una de adolescenți.

În cadrul proiectului estival BIBLIOVACANȚA, la Clubul de lectură de luni, 19 iunie 2021, Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași are bucuria de a vă invita la evenimentul cultural *Scrieri pentru copii, de la bunica*, având ca invitată de onoare pe scriitoarea din Brașov, Victoria Furcoiu, organizat cu sprijinul Consiliului Județean Călărași,

Cu prilejul întâlnirii participanților la Clubul de lectură cu autori de cărți, scriitori și editori, aceștia pot participa activ la lecturi, pot adresa întrebări autorilor și pot interacționa cu aceștia, în scopul încurajării exprimării libere.

Vor fi puse la dispoziția doritorilor, contra cost, volumele publicate de autoare:

- Povestiri hazlii, Povesti cu secrete, Povesti nemuritoare- în versuri, Povesti din curtea bunicilor, Pataniile motanului Müsli - și aceștia pot primi autografe.

Evenimentul va avea loc în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu”, Călărași.

Sunt așteptați la eveniment copii, părinți și bunici care iubesc poveștile, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de prevenire a pandemiei actuale.

scrieri2

scrieri3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.