Opt funcții scoase la concurs de Jandarmeria Călărași

Opt funcții scoase la concurs de Jandarmeria Călărași

Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași organizează concursuri în vederea ocupării a opt posturi vacante de specialiști, prin încadrare directă sau rechemare în activitate, astfel:

  • subofițer tehnic principal (șef garaj);
  • subofițer magaziner principal (auto);
  • subofițer administrativ principal (șef popotă);
  • subofițer administrativ principal (popotă unitate);
  • ofițer specialist I (financiar);
  • subofițer administrativ principal (financiar);
  • subofițer administrativ principal (intendență);
  • subofițer magaziner principal (administrare patrimoniu imobiliar).

Înscrierile se fac exclusiv online la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., data limită de depunere a cererilor de înscriere este 15.10.2021, ora 12:00, inclusiv în zilele nelucrătoare, iar data limită de depunere a dosarelor este 20.10.2021, ora 12:00.

Concursurile vor consta în susținerea unei probe scrise, de tip test grilă, pentru verificarea cunoştinţelor profesionale relevante pentru îndeplinirea atribuţiilor posturilor scoase la concurs, în acord cu tematica și bibliografia de concurs stabilite de comisiile de concurs.

Toate informațiile privind cerințele posturilor, condițiile de încadrare, calendarul concursurilor, formularele necesare, inclusiv tematica și bibliografia pot fi obținute accesând: www.jandarmeriacalarasi.ro, secțiunea Carieră.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.