Ştefan Vodă | S-a semnat contractul de finanţare prin PNI Anghel Saligny a reabilitării şi modernizării sistemului de alimentare cu apă

Ştefan Vodă | S-a semnat contractul de finanţare prin PNI Anghel Saligny a reabilitării şi modernizării sistemului de alimentare cu apă

O veste excelentă pentru locuitorii comunei Ştefan Vodă! Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 42 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” care vizează reabilitarea și modernizarea străzilor și drumurilor de interes local, precum și înființarea, modernizarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare.

Pe această listă figurează şi Primăria Ştefan Vodă cu proiectul „Reabilitare şi modernizare sistem de alimentare cu apă în comuna Ştefan Vodă”. Suma aprobată de la bugetul de stat este de 11.410.609,18 lei (fără TVA).

Investiţia, estimată la peste 14,8 milioane lei, vizează realizarea unei staţii de epurare (în valoare de 2.773.889,4 lei, TVA inclus) şi a 3 staţii de pompare şi repompare (în valoare de 566.413,84 lei, TVA inclus), extinderea reţelei de canalizare apă uzată pe o lungime de 10.372 m (în valoare de 7.267.967,28 lei, TVA inclus) precum şi realizarea a 670 de racorduri individuale (în valoare de 1.866.946,45 lei, TVA inclus).

De această investiţie vor beneficia direct nu mai puţin de 2270 de locuitori ai comunei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.