Infrastructură nouă pentru învăţământul gimnazial în comuna Ştefan Vodă

Infrastructură nouă pentru învăţământul gimnazial în comuna Ştefan Vodă

Comuna Ştefan Vodă va beneficia de o nouă unitate de învăţământ pentru ciclul gimnazial, investiţie finanţată prin fonduri guvernamentale de Compania Naţională de Investiţii S.A.

Astfel, în cadrul Proiectului de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice pentru investiția „Construirea unei infrastructuri noi pentru învățământul gimnazial, prin desființarea corpurilor (C1, C2, C3 și C4) a Școlii Gimnaziale nr. 1, comuna Ștefan Vodă, județul Călărași”, adoptat pe 10 ianuarie 2023, au fost aprobate atât documentația tehnico-economică - faza Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții cât şi indicatorii tehnico-economici.

Valoarea totală a investiţiei este de 30.306.028,54 lei (TVA inclus) din care valoarea finanţată de CNI S.A. este 21.953.634,84 lei (TVA inclus). Diferenţa de 1.083.684,14 lei (TVA inclus) va fi asigurată de la bugetul local. Investiţia este multianuală pentru acest an, Primăria Ştefan Vodă urmând să aloce suma de 300 de mii de lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.