Chirnogi | Două proiecte, finanțate prin PNRR, au fost aprobate de Ministerul Dezvoltării

Chirnogi | Două proiecte, finanțate prin PNRR, au fost aprobate de Ministerul Dezvoltării

Primarul localității Chirnogi, Ion Ștefan, a anunțat pe pagina personală de Facebook semnarea de către Ministerul Dezvoltării a două contracte de finanțare prin PNRR, Componenta 10 – Fondul Local, în valoare totală de circa 2,2 milioane lei (TVA inclus).

“Cu drag vă împărtășesc faptul că ieri 02.02.2023, am semnat două contracte de finanțare extrem de utile și benefice pentru dezvoltarea/modernizarea localității noastre, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență - Componenta 10 - Fondul Local:

I.1.2. Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde - ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local) (nr. în valoare de 906.644,67 lei, TVA inclus) și I.1.3 Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde - puncte de reîncărcare vehicule electrice; I.1.4. Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde - piste pentru biciclete (și alte vehicule electrice ușoare) la nivel local/metropolitan. (în valoare totală de 1.288.762,86 lei, TVA inclus)”, se arată în mesajul postat de primarul Ion Ștefan care a continuat “Totodată vă înștiințez faptul că la începutul acestui an, am făcut demersuri în vederea proiectării și modernizării unor străzi din localitatea noastră, finanțate din bugetul local. În același timp țin să vă reamintesc faptul că tot pentru infrastructura de străzi din comuna Chirnogi avem depuse proiecte prin PROGRAMUL NAȚIONAL DE INVESTIȚII - ANGHEL SALIGNY.”

ionstefan

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.