Ştefan Vodă | Au fost aprobaţi indicatorii tehnico – economici actualizaţi pentru obiectivul de investiţii „Modernizarea şi extinderea sistemului de canalizare”

Ştefan Vodă | Au fost aprobaţi indicatorii tehnico – economici actualizaţi pentru obiectivul de investiţii „Modernizarea şi extinderea sistemului de canalizare”

Locuitorii comunei Ştefan Vodă vor beneficia de un sistem de canalizare extins şi modernizat, finanţat prin fonduri guvernamentale, în cadrul Programului Naţional de Investiţii Anghel Saligny.

În acest sens, încă de la finele lunii august, consilierii locali au adoptat Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați și a devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții „Modernizare și extindere sistem de canalizare în comuna Ștefan Vodă, județul Călărași”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului „Modernizare și extindere sistem de canalizare în comuna Ștefan Vodă, județul Călărași”.

Valoarea totală a proiectului este de 14.116.018,39 lei (TVA inclus) din care valoarea suportată de la bugetul de stat, 13.589.390,82 lei (TVA inclus). Diferenţa de 526.627,57 lei (TVA inclus) va fi susţinută din bugetul local.

Principalii indicatori tehnici ai proiectului sunt:

- Extindere reţea de canalizare menajeră pe o lungime de 10.372 metri.

- Realizarea a 233 cămine de vizitare prefabricate din beton

- Realizarea a 3 noi staţii de pompare ape uzate menajere

- Înlocuirea pompelor existente la SPAU 1 existent cu altele noi

- Realizarea de conducte de refulare noi, cu o lungime totală de 600 metri.

- Patru subtraversări de drum judeţean cu o reţea de canalizare pe o lungime totală de aproximativ 46 metri.

- O subtraversare de cale ferată cu conducta de refulare pe o lungime de 21 metri.

- Realizarea racordurilor individuale până la limita de proprietate alcătuite din cămine de racord din material plastic

- Realizarea unui bazin de stocare apă epurată, o staţie de pompare ape uzate, inclusiv conducta de refulare aferentă, în lungime de 300 metri.

În perioada următoare se aşteaptă semnarea contractului de finanţare a lucrărilor.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.