G. Rădulescu: Am făcut recepţia investiției de camere audio - video din comuna Independenţa

G. Rădulescu: Am făcut recepţia investiției de camere audio - video din comuna Independenţa

Comuna Independenţa va beneficia de un sistem de supraveghere video, a anunţat astăzi pe contul de Facebook, primarul Gabriel Rădulescu.

„Sper ca sintagma “ Siguranța și Încredere” în comuna Independenta să devină o certitudine. Ieri, în data de 19.09.2022, am făcut recepţia investiției de camere audio - video din comuna Independenta. Această investiție este compusă dintr-un total de 46 camere video de ultimă generaţie cu conexiune prin fibră optică.

Camerele video sunt distribuite astfel:

-sat Vişinii 10 camere audio video din care 2 camere LPR ( înregistrează nr autovehiculelor cu data și ora și sunt stocate timp de 21 de zile)

-sat Potcoava 16 camere audio video din care 2 camere LPR

-sat Independenţa 20 camere audio video din care 2 camere LPR

Mulțumesc Consiliului Local Independenţa pentru că a acordat acces nelimitat Secției de Politie din com. Independenţa la acest sistem audio video. Cu alte cuvine: Atenție pentru că sunteți “live” şi la Poliţie!”, se arată în mesajul postat de primarul Rădulescu.

sistemvideo2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.