Grădiştea | A fost aprobat SF-ul privind obiectivul de investiţii „Extindere sistem de canalizare”, finanţat prin PNI Anghel Saligny

Grădiştea | A fost aprobat SF-ul privind obiectivul de investiţii „Extindere sistem de canalizare”, finanţat prin PNI Anghel Saligny

În vederea semnării contractului de finanţare a obiectivului de investiţii privind extinderea sistemului de canalizare, consilierii locali, convocaţi în şedinţă pe 6 septembrie au adoptat Hotărârea privind aprobarea studilui de fezabilitate / documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie, a indicatorilor tehnico – economici actualizaţi şi a devizului general / devizului general actualizat pentru obiectivul de investiţii „Extindere sistem de canalizare în comuna Grădiştea, judeţul Călăraşi”, aprobat pentru finanţare prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny, precum şi a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanţate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.

Investiţia ce urmează a fi realizată prin fonduri guvernamentale în satul Grădiştea este estimată la 13.985.422,68 lei (TVA inclus). Valoarea asigurată de bugetul de stat este de 13.505.925,87 lei (TVA inclus), diferenţa de 479.496,81 lei (TVA inclus) fiind suportată din bugetul local.

Obiectivul vizat cuprinde: o staţie de epurare; şase staţii de pompare şi repompare ape uzate; reţea de canalizare apă uzată pe o lungime de 10.299 metri; 488 de racorduri individuale, numărul total al locuitorilor care vor beneficia direct în urma acestor racorduri fiind 1087.

Contractul de finanţare a lucrărilor ar urma să fie semnat în perioada următoare la sediul Ministerului Dezvoltării.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.