Ștefan Vodă | Actualizarea indicatorilor tehnico-economici privind proiectul de înființare rețea alimentare cu gaze naturale

 Ștefan Vodă | Actualizarea indicatorilor tehnico-economici privind proiectul de înființare rețea alimentare cu gaze naturale

Convocați recent în ședință ordinară, consilierii locali au adoptat Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați și a devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții „Înființare rețea alimentare cu gaze naturale în comuna Ștefan Vodă, județul Călărași” aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.

Conform noilor date, valoarea totală a investiției, realizată prin PNI Anghel Saligny, este de 29.360.665,30 lei cu TVA, din care construcții - montaj 25.767.874,07 lei. Finanțarea de la bugetul local este estimată la 19.360.665,30 lei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local.

Rețeaua de distribuție se întinde pe o lungime de 33.477 metri. Numărul de gospodării conectate este de 812 iar de branșamente de 791. Durata estimată de realizare a investiției este de 28 luni.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.