Marius Dulce: Suntem în linie dreaptă către finalizarea Centrului educativ cultural în cartierul Livada

Marius Dulce: Suntem în linie dreaptă către finalizarea Centrului educativ cultural în cartierul Livada

Primarul Marius Dulce a anunțat astăzi pe o rețea de socializare că lucrările pentru finalizarea proiectului ”Înfiinţare Centru pentru activităţi educative şi culturale în cartierul Livada”, finanțat din fonduri europene prin Programul Operational Regional (POR) 2014-2020, au intrat în linie dreaptă.

”Promisiune onorată! #CartierulLivadă Suntem în linie dreaptă către finalizarea: Centrului educativ cultural, asfaltarea străzii violonist Ion Voicu și înființarea rețelei de canalizare pluvială.

Copiii de etnie au dreptul la o a doua șansă de a învața și de a se integra în societate, iar întreaga comunitate de aici la o viață normală. Valoarea proiectului este în valoare de 2.547.380,54 lei. Faptele bat vorbele!”, se arată în mesajul postat astăzi de primarul Marius Dulce pe pagina personală de Facebook.

Obiectivele proiectului sunt:

1. Construirea unei clădiri destinate utilizării publice pentru activități educative, culturale și recreative în zona marginalizată Livada. E vorba de un corp de clădire indepedent (regim de înălțime parter), având în plan forma dreptunghiulară de 22.9 0x11.35 m, o suprafață construită / desfășurată de 247,75 mp.

2. Modernizarea străzii Violonist Ion Voicu, strada secundară care asigură accesul la clădirea ce se va realiza prin proiect; clasa de importanta a constructiei este „C” – normală.

  • Strada Ion Voicu este strada de categoria a III-a, cu parte carosabilă de 6,0 m;
  • Modernizare trotuare

Modernizarea străzii se va realiza după introducerea canalizării pe strada Violonist Ion Voicu, lucrări executate cu fonduri din bugetul local.

livada2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.