M. Dulce: Suntem încrezători că vom finaliza tot ceea ce ne-am propus

M. Dulce: Suntem încrezători că vom finaliza tot ceea ce ne-am propus

În Raportul de activitate realizat la finele primului an de mandat, primarul Marius Dulce a prezentat și lista proiectelor aflate în pregătire care vizează în principal dezvoltarea infrastructurii stradale, atât cu resurse proprii, de la bugetul local cât și cu fonduri guvernamentale și chiar europene.

“Municipiul Călărași are nevoie, în continuare, de investiții în modernizarea și extinderea infrastructurii stradale. Am stabilit deja proiectele care vor prinde contur, începând cu anul viitor, utilizând în mod judicios atât resursele locale cât și cele naționale.

În cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny” am depus la Ministerul Dezvoltării proiecte în valoare de 102 milioane lei care vizează, printre altele, și modernizarea străzilor din cartierele Mircea Vodă și Măgureni.

De asemenea, am elaborat fișele de proiecte pe care le propunem spre finanțare prin PNRR, POR 2021-2027 și INTERREG VI A Romania-Bulgaria, program finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională care își propune îmbunătățirea dezvoltării zonei de graniță româno-bulgare în perioada 2021-2027. Suntem încrezători că vom finaliza tot ceea ce ne-am propus.”, se arată în mesajul postat de primarul Marius Dulce pe pagina personală de Facebook.

bilant15

Bilant13

Bilant14

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.