Ziua Națională a României, marcată la Călărași!

Ziua Națională a României, marcată la Călărași!

O ceremonie militar-religioasă, incluzând defilarea gărzii de onoare şi a tehnicii militare de intervenție, va marca, în 1 decembrie, Ziua Naţională a României în municipiul Călărași. Evenimentul va avea loc începând cu ora 11.00 la Monumentul Eroilor – Intersecția Orizont.

După intonarea Imnului Naţional al României, "Deşteaptă-te, române!", se va oficia serviciul religios şi va fi rostită o alocuțiune de către prefectul județului Călărași, Valentin Barbu.

Un scurt program artistic va fi intepretat de elevi din Călărași. Coroane de flori vor fi depuse apoi la Monumentul Eroilor de către reprezentanți ai autorităților publice locale, instituțiilor publice deconcentrate, partidelor politice.

Ulterior va avea loc defilarea gărzii de onoare și a tehnicii militare de intervenție.

Ceremonia se va desfăşura cu respectarea tuturor regulilor şi măsurilor stabilite de legislaţia în vigoare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Dupa finalizarea programului, Primăria municipiului Călărași a pregătit două locații, Foișor și în fața magazinului ALDIS unde se vor servi 1000 de porții de fasole cu afumătură călărășenilor prezenți la marea manifestare dedicată Zilei Naționale a României.

ziuanationala

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.