M. Dulce: Până la finele acestui an, mi-am propus să terminăm de asfaltat în cartierele Ceremac și Farfuria

M. Dulce: Până la finele acestui an, mi-am propus să terminăm de asfaltat în cartierele Ceremac și Farfuria

Finalizarea lucrărilor de modernizare a unor străzi din municipiu până la finele acestui an reprezintă o prioritate pentru Executivul PMC, condus de Marius Dulce.

“Până la finele acestui an, mi-am propus împreună cu colegii mei să terminăm de asfaltat în cartierele Ceremac și Farfuria.

După cum știți, Primăria a încheiat un parteneriat cu Consiliul Județean pentru reabilitarea Variantei Nord, tronsonul de la Saint Gobain până la Tenaris, lucrările sunt în toi și foarte probabil să vor finaliza în curând. Sperăm să finalizăm și “bucata” ce revine Primăriei din drumul de acces în oraș, din incinta Siderca, incluzând aici și iluminatul. Strada Dunărea e aproape de finalizare și tot pe agenda noastră se mai află străzile Plevna și Dumbravei, tronsoanele cuprinse între Victoriei și Belșugului”, a declarat primarul Marius Dulce într-un interviu acordat recent postului local de televiziune Antena 3 Călărași.

Tot în acest an, Primăria municipiului Călărași prin Serviciul Public Pavaje Spații Verzi a finalizat lucrările de reparații a carosabilului Luceafărului (tronsoanele dintre strada Panduri și strada Belșugului) și Zefirului (tronsoanele cuprinse între străzile Panduri și Nufărului) pentru asigurarea mobilității în condiții optime după ce strada București, respectiv Prel. București vor intra într-un amplu proces de modernizare ce face obiectul unui proiect cu finanțare europeană, în valoare de peste 9 milioane de euro.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.