M. Dulce: Ne-am asumat acest proiect pe care îl vom finaliza în perioada imediat următoare

 M. Dulce: Ne-am asumat acest proiect pe care îl vom finaliza în perioada imediat următoare

Primarul Marius Dulce a dat asigurări că până la începutul noului an școlar se vor finaliza și lucrările de amenajare a unei parcări din imediata vecinătate a Școlii Tudor Vladimirescu concomitent cu reabilitarea carosabilului și a trotuarului aferent. Investiția finanțată integral de la bugetul local este realizată de Serviciul Public Pavaje Spații Verzi Călărași.

Amenajarea parcării din imediata vecinătate a Școlii Tudor Vladimirescu reprezintă un obiectiv pe care l-am așezat în lista de investiții după o consultare prealabilă a cetățenilor care locuiesc în zonă. Se vor crea în jur de 60, 70 de locuri de parcare.

Așa cum am promis inclusiv în campanie, o vom realiza până la începerea noului an școlar. Lucrările, executate de Serviciul Public Pavaje Spații Verzi, vizează și reabilitarea carosabilului inclusiv a trotuarului aferent. Ne-am asumat acest proiect în beneficiul cetățenilor, îl vom finaliza în perioada imediat următoare.”, se arată în mesajul postat pe pagina personală de Facebook de primarul Marius Dulce.

dulce2

dulce3parcarescoalaTV

dulce4parcarescoalaTV

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.