M. Dulce: Dezvoltarea Călăraşiului cu fonduri europene trece la un alt nivel. Lăsăm în urmă vorbele şi facem loc faptelor!

M. Dulce: Dezvoltarea Călăraşiului cu fonduri europene trece la un alt nivel. Lăsăm în urmă vorbele şi facem loc faptelor!

Provocarea majoră pentru Executivul PMC în 2022 și 2023 o reprezintă, fără îndoială, finalizarea implementării proiectelor cu finanțare europeană. O recunoaște și primarul Marius Dulce, potrivit unei postări pe pagina personală de Facebook. “Marea majoritate a proiectelor cu finanţare europeană, accesate de fosta administraţie, în mandatul precedent, au ajuns la maturitate. După ce s-au semnat contratele de proiectare şi execuţie, estimăm ca la începutul anului viitor să demarăm şi lucrările propriu-zise.

A fost o muncă dificilă care a constat în pregătirea proiectelor pentru implementare.

Avem în listă nu mai puţin de 24 de proiecte, cu o valoare totală de peste 45 de milioane de euro, pe care va trebui să le finalizăm până la sfârşitul anului 2023. Modernizarea străzii Bucureşti (9,35 milioane euro), Înfiinţare sistem inteligent de management al traficului şi monitorizare video (3,85 milioane euro), Modernizare transport în comun prin achiziţie autobuze, sistem info călători, sistem e-ticketing, staţii călători (2,78 milioane euro) sunt doar câteva din provocările imense care ne aşteaptă. Ca să le depăşim cu bine e nevoie de responsabilitate şi efort susţinut.”, a scris pe FB, șeful Executivului PMC care a conchis “Dezvoltarea Călăraşiului cu fonduri europene trece la un alt nivel. Lăsăm în urmă vorbele şi facem loc faptelor! Ne ţinem de treabă şi de cuvânt!”

Bilant7

Bilant8

Bilant9

Bilant10

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.