Primăria Independența | A început implementarea proiectului “Dezvoltarea sistemului de E- educație în comuna Independența“

Primăria Independența | A început implementarea proiectului “Dezvoltarea sistemului de E- educație în comuna Independența“

Conducerea Primăriei comunei Independența a anunțat pe pagina oficială de Facebook a instituției că a demarat implementarea proiectului ““Dezvoltarea sistemului de E- educație în comuna Independența“, aprobat în iulie 2021 de Ministerul Fondurilor Europene, odată cu predarea direcțiunii Școlii Gimnaziale George Vâlsan 31 de laptopuri și tot atâtea tablete ce pot fi utilizate de personalul didactic al acestei unități de învățământ.

Astăzi 18.11.2021, Primăria comunei Independența, în calitate de lider al proiectului “Dezvoltarea sistemului de E- educație în comuna Independența“ a predat Școlii Gimnaziale George Vâlsan din comuna Independența un nr de 31 buc. laptop HP și 31 buc. tabletă grafică WACOM, acestea vor putea fi folosite de întreg personalul didactic al școlii. În cadrul acestui proiect mai sunt în procedura de licitație următoare obiecte:

- 208 tablete care vor fi folosite de către elevii Școlii George Vâlsan din com. Independența

- 13 table interactive și 13 sisteme audio video pentru toate sălile de curs ale școlii

Valoarea acestui proiect derulat din fonduri europene este de 607.949,92 lei fără TVA, beneficiar fiind Școala Gimnazială George Vâlsan din comuna Independența.”, se arată în mesajul semnat de primarul Gabriel Rădulescu, pe pagina de Facebook a Primăriei Independența.

independenta

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.