Crivăț | Primăria promovează proiectul „Înființare capacități noi de producere a energiei electrice pentru autoconsum”

Crivăț | Primăria promovează proiectul „Înființare capacități noi de producere a energiei electrice pentru autoconsum”

Comuna Crivăț ar putea beneficia de curent mai ieftin, produs din surse regenerabile. În acest sens, primarul Ion Catană a inițiat proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea Studiului de Fezabilitate aferent investiției „Înființare capacități noi de producere a energiei electrice pentru autoconsum în comuna Crivăț” în cadrul Programului Cheie nr. 1 – Surse regenerabile de energie și stocarea energiei prin Fondul pentru modernizare, aprobat în cadrul ședinței ordinare din 27 februarie 2024.

În cadrul proiectului de hotărâre au fost aprobate cererea de finanțare, contractarea finanțării, studiul de fezabilitate precum și indicatorii tehnico – economici prevăzuți în Devizul general.

Valoarea totală a investiției este de 477.959,28 lei (fără TVA). Cheltuielile eligibile sunt în valoare tot de 477.959,28 lei (fără TVA). În cazul în care pe parcursul implementării proiectului vor apărea cheltuieli neeligibile, acestea vor fi suportate de la bugetul local.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.