Călărași | S-a semnat Ordinul de începere a lucrărilor privind reabilitarea și modernizarea străzii Independența

Călărași | S-a semnat Ordinul de începere a lucrărilor privind reabilitarea și modernizarea străzii Independența

Vineri, 29 martie, a fost semnat Ordinul de începere a lucrărilor și s-a predat amplasamentul constructorului pentru proiectul ”Reabilitare și modernizare strada Independența, tronson str. Dobrogei – str. Păcii”, finanțat din fonduri guvernamentale prin PNI Anghel Saligny.

Valoarea totală a obiectivului de investiţii: 7.207.088,80 lei (TVA inclus), din care suma alocată din fonduri guvernamentale, 6.842.053,45 lei (TVA inclus). Diferența de 365.035,35 lei (TVA inclus) va fi asigurată de la bugetul local.

Investiția vizează modernizarea str. Independenței (923,65 m) și respectiv Prel. Independenței (678,14 m), în lungime totală de 1601,79 m. Lucrările vor fi realizate de SC EN Electric Proiect Office SRL. Termenul de execuție este de 12 luni.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.