Călăraşi | Bugetul propriu al Municipiului, în dezbatere publică

Călăraşi | Bugetul propriu al Municipiului, în dezbatere publică

Primăria Municipiului Călăraşi anunţă că joi, 13 ianuarie 2022, a fost afişat pe site-ul instituţiei Bugetului propriu al municipiului Călăraşi pe anul 2022 şi estimările pentru anii 2023-2025 la rubrica Informaţii de interes public / Buget pe surse financiare: https://primariacalarasi.ro/index.php/informatii-de-interes-public/buget/buget-pe-surse-financiare

Conform fundamentărilor, bugetul propriu pe anul 2022 este de 163.660 mii lei atât la partea de venituri cât şi la partea de cheltuieli.

Timp de 15 zile, respectiv până în data de 28 ianuarie 2022, acesta se află în dezbatere publică. Cetăţenii interesaţi pot să transmită sugestii şi propuneri, pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.