PMC | 19 unităţi de învăţământ preuniversitar vor beneficia de echipamente de protecție şi dispozitive medicale pentru diminuarea riscului de propagare a infecţiei cu SARS-CoV-2

  PMC | 19 unităţi de învăţământ preuniversitar vor beneficia de echipamente de protecție şi dispozitive medicale pentru diminuarea riscului de propagare a infecţiei cu SARS-CoV-2

Vineri, 7 ianuarie 2022, Municipiul Călăraşi a obținut, conform contractului nr. 817 / 07.01.2022, finanțarea în vederea îmbunătățirii capacității de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecţiei cu SARS-CoV-2 în sistemul public de educaţie preuniversitară, asigurând dotarea corespunzătoare a unui număr de 19 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza municipiului Călăraşi.

Prin proiectul „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19, în unitățile de învățământ preuniversitar de stat de pe raza Municipiului Călăraşi” se vor achiziționa următoarele echipamente de protecție/dispozitivele medicale necesare în contextul pandemiei COVID-19, respectiv:

  • Masca protecție medicală: 1.564.200 buc;
  • Combinezoane medicale: 1.949 buc;
  • Dezinfectant suprafețe: 15.950 litri;
  • Dezinfectant mâini: 14.450 litri;
  • Dezinfectant nebulizator: 30.350 litri;
  • Dispenser dezinfectant mâini, cu senzor: 671 buc;
  • Nebulizator: 65 buc;
  • Lampa UV bactericida cu ozon, pentru sterilizarea aerului: 510 buc.

Totodată vor fi achiziționate servicii de informare si publicitate pentru elaborarea identităţii vizuale a proiectului.

Valoarea maximă eligibilă a investiţiilor propuse pentru o unitate de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza municipiului Călăraşi nu depășește 250.000 euro (valoare fără TVA), conform prevederilor Ghidului Solicitantului elaborat in acest sens.

Valoarea totală a proiectului, finanţat prin POIM 2014-2020, este de 6.545.084,85 lei (aproxim. 1,309 milioane euro), integral eligibilă. Durata de implementare a proiectului: 9 luni (până la data de 7.09.2022)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.