C. Tudor: Sperăm ca în primăvara acestui an Albumul nostru să îmbogățească bibliotecile călărășenilor iubitori de frumos

C. Tudor: Sperăm ca în primăvara acestui an Albumul nostru să îmbogățească bibliotecile călărășenilor iubitori de frumos

Chiar de Ziua Culturii Naționale, profesorul Constantin Tudor a anunțat pe pagina personală de Facebook că împreună cu Florin Rădulescu, “sufletul” Muzeului Municipal Călărași, le pregătește internauților o surpriză plăcută constând în apariția unui album fotografic “adnotat și comentat dedicat Călărașiului de ieri și de azi”, evenimentul urmând a avea loc în cursul primăverii acestui an.

“Avanpremieră editorială: CĂLĂRAȘIUL DE IERI ȘI DE AZI

Astăzi, de ZIUA CULTURII NAȚIONALE, îi anunț pe prietenii mei virtuali iubitori de Istorie locală că împreună cu Florin Rădulescu le pregătim o frumoasă surpriză. Este vorba de un Album fotografic adnotat și comentat dedicat Călărașiului de ieri și de azi. Albumul va fi susținut editorial de Asociația VOLNA din Călărași și va fi tipărit în condiții grafice deosebite. Sperăm ca în primăvara acestui an Albumul nostru să îmbogățească bibliotecile călărășenilor iubitori de frumos. Până atunci, vom publica, de două ori pe săptămână, câteva imagini reprezentative pe care le veți regăsi în paginile albumului, cu precizările și comentariile necesare. Astăzi două fotografii realizate la o distanță de aproximativ un secol.”, se arată în mesajul postat pe Facebook de prof. doctor Constantin Tudor, cetățean de oboare al Județului Călărași precum și al Municipiului Călărași.

tudor2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.